Adela Popescu s-a intors la Vorbeste lumea alaturi de Cove

Adela Popescu s-a intors la Vorbeste lumea alaturi de Cove

Dupa ce a adus pe lume un baietel minunat, Adela Popescu s-a intors alaturi de Cove in platoul emisiunii Vorbeste lumea. Nici in concediu nu a putut sta departe de colegii ei, fiind prezenta in emisiune prin transmisiuni live in care a povestit despre experienta de proaspata mamica. 

“Ma bucur foarte tare de aceasta perioada si ma consider o mamica foarte norocoasa. Cel mic este cuminte, il hranesc inainte sa plec de acasa, il culc si pana ma intorc el abia se trezeste. Mama mea sta cu el cand sunt eu plecata si are grija sa nu ii lipseasca nimic. Imi era dor de colegii mei si de Cove si am fost foarte bucuroasa ca am putut sa ma intorc alaturi de ei in ultima saptamana din acest sezon! ”, a declarat Adela Popescu. 

Maine, telespectatorii vor afla de la Monica Barladeanu, invitata in platoul emisiunii, cum se mentine tanara si frumoasa. Sore va intra in direct de la mare si ne va povesti cum a fost la botezul fetitei ei, Erin, iar Maria Paun va oferi sfaturi si solutii pe care le putem aplica cand ne distrugem sprancenele. 

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00, alaturi de Cove si Adela Popescu, pentru a afla despre ce Vorbeste lumea, numai la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni