• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • 2 milioane de romani au fost cu ochii pe "Miss Dorel". Serialul "Las Fierbinti", cel mai urmarit in luna martie

2 milioane de romani au fost cu ochii pe "Miss Dorel". Serialul "Las Fierbinti", cel mai urmarit in luna martie

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">2 milioane de romani </span>au fost cu ochii pe "Miss Dorel". Serialul "Las Fierbinti", cel mai urmarit in luna martie

Serialul de la ProTV este lider de audienta in fiecare seara de joi, cu fiecare episod, inca de la lansare: “Las Fierbinti” e cel mai urmarit serial romanesc al lunii martie. Toate episoadele difuzate pana acum sunt pe voyo.ro.

Serialul “Las Fierbinti” isi confirma de la o saptamana la alta pozitia de lider absolut de audienta pe segmentul sau orar. Dupa un debut spectaculos, cu cele mai bune cifre de audienta din ultimii 10 ani la lansare, serialul de la ProTV a detinut suprematia in topul audientelor in fiecare seara de joi, fiind totodata si cel mai urmarit serial de televiziune romanesc al lunii martie.

Astfel, in Luna martie, serialul “Las Fierbinti” s-a detasat ca lider de audienta cu o medie pe toata luna de 10,7 puncte de rating si 23,7% cota de piata la nivelul publicului comercial. In aceeasi luna, programele Antenei 1 din acelasi interval orar au inregistrat valori medii de doua ori mai mici, respectiv 5,1 puncte de rating si 11,3 procente din cota de piata. La nivelul tarii, aproape 2 milioane de romani au urmarit, in medie, in luna martie, aventurile pline de umor ale localnicilor din Fierbinti.

De la debut si pana acum, serialul “Las Fierbinti” a inregistrat performante demne de invidiat, obtinand un leadership de 100%, cu o medie pe publicul sau tinta de 10,5 puncte de rating si 23,4 procente din cota de piata, adica dublu fata de Antena 1 cu 5,2 puncte de rating si 11,6 % cota de piata.

Episodul difuzat de ProTV in seara de 5 aprilie a fost lider de audienta devansand toate celelalte programe ale intervalului orar 20.30 – 21.28. Peste 2 milioane de romani la nivelul intregii tari erau cu ochii pe “Las Fierbinti” in minutul de maxima audienta, 21.09, atunci cand ProTV obtinea un varf de audienta pe publicul sau tinta de 13 puncte de rating si 29,1 % cota de piata, mai mult decat dublu fata de Antena 1. “Las Fierbinti” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public in intervalul sau de difuzare.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV a condus detasat topul cu o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea o medie de 5,6 puncte de rating si 13,1 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban, ProTV a fost lider absolut de audienta cu o medie de 7,4 puncte de rating si 15,2 % cota de piata, fata de Antena 1 care inregistra 5,1 puncte de rating si 10,5 % cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, “Las Fierbinti” a fost joi seara lider absolut cu o medie de 8 puncte de rating si 16,3 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 avea 5,5 puncte de rating si 11, 2 % cota de piata.

Saptamana viitoare “Las Fierbinti” va fi vizitat de persoane cu greutate. Pe ulitele satului isi fac aparitia doua personaje spumoase, interpretate inegalabil de marii actori Ileana Stana Ionescu si Horatiu Malaele. Cei doi dau savoare intamplarilor din “Las Fierbinti”, astfel ca telespectatorii nu trebuie sa rateze sub nici o forma episodul de joia viitoare de la 20.30.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni