• PRO TV
  • 10 replici surprinzatoare din cortul Bake Off Romania

10 replici surprinzatoare din cortul Bake Off Romania

10 replici surprinzatoare din cortul Bake Off Romania

Au mai ramas doar 10 concurenti in cortul Bake Off Romania, care lupta sa isi demonstreze maiestria in cofetarie si patiserie. 

Fiecare dintre ei are o personalitate puternica si s-a remarcat prin preparatele realizate pana in acest moment, dar si prin simtul umorului. Urmatoarea editie are tema biscuiti si fursecuri, iar Nea Rata va fi alaturi de ei pentru a face ce stie el mai bine: sa ofere indicatii despre cum se construieste o casa din turta dulce!

Probele cu care se vor confrunta concurentii vor creste tensiunea la bancurile de lucru, insa juratii Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu vor aduce voia buna si le vor oferi sfaturi utile intr-un mod haios. Prinsi in mijlocul actiunii si stresati de timpul care nu este niciodata suficient, cei 10 concurenti vor uimi cu replici surprinzatoare.

Robert s-a remarcat inca de la primul episod prin preparatele sale, fiind si cel mai inalt concurent din cortul Bake Off Romania. In viata de zi cu zi, Robert monteaza usi de garaj, insa cu toate acestea pasiunea pentru cofetarie primeaza: „Mie imi plac fursecurile pe marimea mea!”.

Ionela este un personaj spumos, care cucereste prin naturalete, iar replicile ei aduc mereu zambetul pe buzele juratilor: „N-ai piciorus, nu esti macarons!”.

Marinela este o fire hotarata cu un simt al umorului ce reuseste sa treaca dincolo de bariera emotiilor. Optimista si curajoasa in a experimenta lucruri noi, ea spune: „Eu as vrea sa fac ceva cu ardei iute, dar speram sa nu omoram juratii!”.

Carmen este adepta plecaciunilor in fata cuptorului pentru a coace mai repede: „Doamne, ajuta-ma sa iasa bine, te rog! Va rog sa cresteti, sa fiti frumoase, ca bune sunteti!”.

Daniel a reusit sa obtina din prima editie insigna cofetarul saptamanii. Una dintre pasiunile lui este sportul, iar forta este unul din punctele sale forte, care il ajuta la framantat aluatul. Daniel este si foarte atent la detaliile din jurul sau: „Cuptorul asta are dubla personalitate. Cand se mai supara pe noi, ne mai da cate o arsura!”.

Erika a trecut deja printr-o proba eliminatorie si este determinata sa dea mai mult. Desi migaloasa si atenta ca totul sa iasa perfect, socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din cortul Bake Off Romania: „Mi-au iesit niste placinte crapate, dar asta e!”.

Adrian a primit editia trecuta insigna cofetarul saptamanii. La numai 16 ani, el i-a impresionat pe simpaticii jurati cu talentul si creativitatea sa. El stapaneste tehnica si are mici trucuri pe care le foloseste: „Sper ca e ce trebuie! Ar trebui sa treaca un test, adica atunci cand ridic lingura sa curga ca o panglica si sa ramana un mot!”.

Irina este deternimata sa fie cea mai buna, iar forta ei pentru a merge mai departe in competitie vine de la cei doi copii pe care ii poarta mereu in suflet: „Daca ma faci sa plang acum, nu mai ies nici macarons, nu mai iese nimic!”.

Mariana, doamna profesoara de franceza, si-a dobandit calmul caracteristic in foarte multi ani petrecuti la catedra. Diplomata si delicata, Mariana va demonstra ca nu se da la o parte de la muncile grele: „Ceea ce vedeti aici vor fi peretii si acoperisul!”.

Mihaela este adepta frumosului, reusind mereu sa faca o prezentare uimitoare, insa la capitolul gust nu i-a impresionat pe cei trei jurati. Lipsa timpului si presiunea si-au spus cuvantul: „Am setat temperatura la 200 de grade la cuptor fara sa imi dau seama!”.

Luni, de la 20:30, cei 10 concurenti vor porni cuptoarele pentru noi probe de foc in cortul Bake Off Romania! Ce preparate sau situatii ii vor determina pe concurenti sa spuna aceste replici, dar si cum le vor raspunde juratii, ramane de vazut numai la PRO TV.

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni