• PRO TV
  • În premieră, PRO TV și Universal Music Romania prezintă interpretările live din marea finală Vocea Romaniei 2019!

În premieră, PRO TV și Universal Music Romania prezintă interpretările live din marea finală Vocea Romaniei 2019!

În premieră, PRO TV și Universal Music Romania prezintă interpretările live din marea finală Vocea Romaniei 2019!

Momentele speciale pot fi ascultate pe toate platformele de streaming muzical

Săptămâna trecută, în premieră, PRO TV și Universal Music au lansat pe toate platformele de streaming muzical varianta live a pieselor care au putut fi ascultate în marea finală a competiției Vocea României, din 2019. 

Fanii emisiunii au ocazia de a se bucura de piesele pregătite de Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian pentru interpretările individuale. De asemenea, nu vor lipsi nici momentele pe care le-au avut alături de Tiberiu Albu, Jo, Liviu Teodorescu și Oana Sârbu sau cu antrenorii lor. 

Totodată, va fi disponibilă și piesa cântată de George Aghinea, cel care a fost votat de fanii emisiunii pentru a se reîntoarce în marea finală ca invitat special. Interpretarea lui a reușit să transmită emoții puternice celor de acasă, iar acum telespectatorii au ocazia să retraiască acele clipe oricând își doresc. 

Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu s-au întrecut în a pregăti cele mai bune momente pentru concurenții lor în finala de anul trecut, iar acum acestea sunt disponibile pe platformele de streaming din România, la un click distanță: https://VoceaRomaniei.lnk.to/Finala2019


Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni