• PRO TV
  • Marriage Story, filmul cu Scarlett Johansson care a dezamăgit la Premiile Oscar 2020

Marriage Story, filmul cu Scarlett Johansson care a dezamăgit la Premiile Oscar 2020

Marriage Story, filmul cu Scarlett Johansson care a dezamăgit la Premiile Oscar 2020

„Marriage Story”, filmul scris, produs și regizat de Noah Baumbach, s-a ales cu un singur trofeu la gala premiilor Oscar 2020. 

Laura Dern a plecat acasă cu statueta pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Colega ei din film, Scarlett Johansson, a felicitat-o trăgând mereu cu ochiul la statueta aurită.

Înainte de premiie Oscar, Marriage Story reușise să adune nu mai puțin de 54 de distincții la ceremonii similare și festivaluri de film din toată lumea. Însă, premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului a fost o țintă prea mare pentru pelicula lui Noah Baumbach. Marriage Story a avut 6 nominalizări la Oscar 2020.

Marriage Story – care este povestea filmului

Marriage Story urmărește povestea unui cuplu care trece printr-un divorț. Filmările au avut loc la Los Angeles și New York și a fost lansat de Netflix în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția. La 6 noiembrie 2019 a fost lansat într-o rețea restrânsă de cinematografe.

„Pentru mine, filmul ăsta a fost cea mai precisă și mai filigranată descriere a unei relații care se sfârșește, cu toate micile detalii absurde și personale, cu toată neputința, șocul și cu toată ironia și zonele de gri pe care le conține un astfel de traseu. Scarlett Johansson și Adam Driver fac cele mai bune roluri ale carierei lor de până acum și te poartă cu mare dexteritate prin durerile provocate de imposibilitatea de a comunica. Născut în parte din experiența propriului divorț de actrița Jennifer Jason Leigh, filmul lui Baumbach e foarte personal și plin empatie pentru ambele părți”, a scris actorul Alexandru Ion despre filmul său preferat al anului trecut.

Marriage Story – actorii principali



Filmul ni-i prezintă pe Adam Driver (Kylo Ren – Star Wars) și Scarlett Johansson în rolurile principale. Cei doi au fost nominalizați și pentru interpretare – cel  mai bun actor în rol principal și cea mai bună actriță în rol principal. Ei au pierdut în fața lui Joaquin Phoenix și Renee Zellweger.

Un rol bun face și Laura Dern, care intră în pielea avocatei lui Nicole, eroina filmului. În film îi regăsim și pe Ray Liotta, Alan Alda și Julie Hagerty.

Citește și: Premiile Oscar 2020. Ei sunt câștigătorii Premiilor Oscar

Marriage Story, buget de Oscar

Filmul a avut un buget de circa 18,6 milioane de dolari. Din cauza accesului limitat în cinema, a generat venituri directe, din vânzarea de bilete, de doar 323.000 de dolari. Din 6 decembrie 2019 a fost disponibil abonaților Netflix.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Premiile Oscar 2020 - Cele mai recente controverse

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni