• PRO TV
  • VIDEO Momente memorabile de la UNTOLD 2018. Povestea continuă în 2019

VIDEO Momente memorabile de la UNTOLD 2018. Povestea continuă în 2019

VIDEO Momente memorabile de la UNTOLD 2018. Povestea continuă în 2019

UNTOLD 2019 se deschide la capitolul 5, între 1 și 4 august, la Cluj-Napoca. Ediția de anul trecut a marcat câteva premiere memorabile, pe care cei care le-au trăit pe viu nu le vor uita prea curând.

UNTOLD 2018 a marcat un record frumos stabilit de DJ-ul olandez Armin van Buuren, care a mixat mai bine de 7 ore fără întrerupere. „Mă simt minunat să fiu din nou aici, iubesc ţara asta, îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu. Toată lumea mă întreabă cât de mult voi fi pe scenă? Şi că se pariază pe asta. Nu lungesc doar de dragul de a lungi, depinde dacă atmosfera e bună și mulţimea e încântată”, spunea atunci Armin van Buuren, pentru Stirileprotv.ro.

Armin van Buuren, luat în brațe de fani la Cluj Arena. FOTO: UNTOLD

Anul acesta, DJ-ul olandez își va bate recordul din 2018. Conform orgnizatorilor, Armin van Buuren va mixa o zi întreagă.

Citește și: UNTOLD 2019. Programul complet al festivalului și artiștii noi care vin la Cluj

ATB a fost la UNTOLD 2018, unde a mixat în fața a 90.000 de oameni. Atunci, DJ-ul german a vorbit despre noul său album, neXt, dar și despre cel mai dificil moment din cariera sa. „Am fost mult timp în turnee și eram foarte epuizat. Acum încerc să revin la rădăcini, să nu mă mai îndepărtez de ceea ce sunt”, spunea ATB într-un interviu exclusiv pentru PROTV.RO.

Citește și: FOTO Robbie Williams, vacanță „fierbinte” cu soția înainte de concertul din România

Momente de tresărire patriotică am trăit cu toții la UNTOLD 2018, când DJ-ul amercian de origine germană Markus Schulz a dezvăluit că are o iubită din România, pe care urmează să o ia de soție.



Îmtre timp, cei doi s-au căsătorit, își fac casă în România și par mai fericiți ca niciodată.

Multă emoție a trăit pe scenă și DJ-ul olandez Fedde Le Grand, care a revenit la UNTOLD cu energie nouă. Le Grand a dezvăluit intr-un interviu acordat PROTV.RO că festivalul UNTOLD ocupă un loc important în inima sa datorită atmosferei unice pe care o fac fanii muzicii electro dance și trance.

Fedde Le Grand, care face o pasiune din a miza piesele lui Michael Jackson, a vorbit și de protejatul său, DJ Danny Avila.

„E amuzant, el obișnuia să vină la show-urile mele împreună cu tatăl lui, când puneam muzică în Spania. Apoi, într-o noapte a mixat înaintea mea într-un mic club... bine, cred că tatăl lui a aranjat asta, ca să fiu cinstit... dar am fost foarte impresionat pentru că e un DJ foarte bun, poate mixa orice, ceea ce cred că e nemaipomenit. [...] Cred că singurul lucru pe care îl poți face e să recunoști talentul și să atragi atenția lumii asupra acestui lucru. Dar până la urmă depinde doar de el dacă va reuși sau nu”, spunea atunci Fedde Le Grand.

Danny Avila a fot și el la UNTOLD 2018 și vorbit cu PROTV.RO despre prima sa participare la festivalul de la Cluj-Napoca. Vezi interviul mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni