• PRO TV
  • Vama Absolvirus Party, cea mai tare petrecere pentru toți absolvenții promoției 2020

Vama Absolvirus Party, cea mai tare petrecere pentru toți absolvenții promoției 2020

Vama Absolvirus Party, cea mai tare petrecere pentru toți absolvenții promoției 2020

Chiar dacă petrecerile de final de liceu și facultate au fost afectate de restricțiile impuse de pandemie, trupa Vama și-a propus să organizeze pentru toți absolvenții cea mai tare petrecere.

Absolvirea este un eveniment memorabil în viața oricui și, chiar dacă promoția 2020 a fost afectată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, nu înseamnă că nu poate marca așa cum se cuvine acest moment. 

Trupa Vama vrea să le facă tuturor tinerilor despărțirea de colegi cât mai specială, astfel că, pe 18 iunie, de la ora 19.00, toată lumea este invitată la cea mai tare petrecere online VAMA ABSOLVIRUS PARTY.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe mai multe platforme digitale: contul de Youtube și Facebook Vama, contul de Facebook al lui Tudor Chirilă, pe www.protvplus.ro, pe contul de YouTube și pagina de Facebook Kiss FM.

”Vama vine cu muzica live. Tu vino cu mesajele pentru colegii de clasă, de facultate sau chiar de generație. Ne poți trimite, pe www.vamamusic.ro/absolvirus, mesajul tău pentru colegi, pentru profesorul preferat sau chiar pentru toată generația ta: audio, video sau sub formă de text, iar noi îl integrăm în petrecerea-concert ca să-l vadă toată țara. Unii dintre voi vor putea intra în direct cu noi sau chiar să ia parte la probele de sunet”, este mesajul trupei Vama pentru fani. 

Pe lângă piesele binecunoscute Vama, trupa va cânta și ”Gaudeamus igitur”, va face dedicații și selfie-uri cu fanii, în timp ce aceștia vor putea să trimită, live, mesaje pentru colegii, prietenii și profesorii lor.
 

Vezi și: Interviu cu trupa VAMA, despre noua piesă "Prăbușire". Ce spun membrii trupei despre versurile cântecului


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni