• PRO TV
  • Cum arată Parcul Central din Cluj-Napoca la două săptămâni de la UNTOLD 2019

Cum arată Parcul Central din Cluj-Napoca la două săptămâni de la UNTOLD 2019

Cum arată Parcul Central din Cluj-Napoca la două săptămâni de la UNTOLD 2019

Parcul Central din Cluj-Napoca și gazonul de pe Cluj Arena au fost serios afectate după cele patru zile de festival. Organizatorii UNTOLD 2019 au oferit o altă imagine a celor două obiective ale orașului, la două săptămâni de la terminarea festivalului.

Zona verde din centrul municipiului Cluj-Napoca a trecut prin ample lucrări de reamenajare și înfrumusețare la finalul UNTOLD 2019. În cele patru zile de festival, iarba și aleile parcului au avut de suferit din cauza numărului mare de participanți la festival.

La două săptămâni de atunci, organizatorii UNTOLD 2019 au anunțat că lucrările de reamenajare a Parcului Central sunt finalizate în proporție de 90%. Zona verde a fost redată comunității cel puțin la fel de curată și aranjată cum era la începutul festivalului.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de la finalul articolului!

„Pe lângă lucrările de reamenajare a Parcului Central, pe o suprafață de 10.000 mp, necesare în urma folosirii parcului în cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au decis să facă și o extra-investiție în înfrumusețarea a altor peste 50.000 mp din parc, suprafață folosită, an de an, de întreaga comunitate. Aceste lucrări au fost schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice”, declară reprezentanții festivalului.

Vezi și: Interviu EXCLUSIV Fedde le Grand la UNTOLD 2019

Conform acestora, investiția realizată în înfrumusețarea Parcului Central se ridică la circa un milion de lei, bani din care s-au cumpărat și decorațiuni și mobilier urban noi.

Gazonul de pe Cluj Arena, înlocuit

Organizatorii festivalului au alocat 80.000 de euro și pentru refacerea gazonului de pe Cluj-Arena, stadionul pe care a fost amenajată scena centrală de la UNTOLD. În prezent, pe iarba de pe arena se poate juca fotbal.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni