• PRO TV
  • Taurii incheie contracte importante pentru viitor. Horoscopul zilei de 23 iulie 2012

Taurii incheie contracte importante pentru viitor. Horoscopul zilei de 23 iulie 2012

Taurii incheie contracte importante pentru viitor. Horoscopul zilei de 23 iulie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

 

LEU

Se poate sa primiti macar o parte din banii pe care-i asteptati si o sa mai achitati dari, sa luati bilete de concediu, sa faceti niste achizitii.

FECIOARA

Intrevedere cu un posibil partener de afaceri, colaborator ca sa fixati o schema de lucru, salariu, diverse atributii ca sa va asigurati castigul.

BALANTA

Se poate sa gasiti o oferta speciala de vacanta si sa va coste mai putin, e de presupu, si sa stati o saptamana, zece zile la vreun all inclusive.

SCORPION

O invitatie la o serata, ori la ziua cuiva de nastere, are loc vreo inaugurare, va fi un prilej sa cultivati relatii, sa schimbati impresii cu prieteni mai vechi, mai noi.

SAGETATOR

Va bate gandul sa va-ncercati norocul la alt serviciu si numai flerul o sa va spuna daca e o alegere buna sau e prea riscant, analizati in perspectiva situatia.

CAPRICORN

Se contureaza acei bani pentru care v-ati zbatut de cativa ani buni si o sa faceti un capital, poate va cumparati ceva de care-aveti mare trebuinta.

VARSATOR

Va consultati cu un specialist, un angajator, cu seful ca sa vedeti daca va puteti apuca de un nou proiect sau alegeti alta varianta mai avantajoasa.

PESTI

O confirmare de la banca, vi se aproba un credit sau poate ati cerut sa va reesaloneze ratele, sa va scada dobanda sau deschideti un cont, un depozit.

BERBEC

Se observa cheltuieli, faceti aprovizionarea, mai cumparati cate ceva pentru interiorul locuintei sau cateva piese vestimentare, de sezon.

TAUR

O sa perfectati un contract dupa ce veti pune la punct toate detaliile, va-ntelegeti si in privinta banilor si va apucati de treaba.

GEMENI

E de analizat oferta de joburi ca o sa descoperiti unul care vi se potriveste manusa si trebuie sa vedeti doar daca aveti inima sa plecati de la actualul loc de munca.

RAC

O serie de lucruri pe care nu le-ati putut rezolva in ultima luna si ceva se solutioneaza. Secretul, un pic de perseverenta ca sa nu mai tarati lucruri nerezolvate dupa voi. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni