• PRO TV
  • A reprodus fotografia realizata de Ellen DeGeneres la Oscar 2014. O tanara impresioneaza cu talentul sau uimitor

A reprodus fotografia realizata de Ellen DeGeneres la Oscar 2014. O tanara impresioneaza cu talentul sau uimitor

A reprodus fotografia realizata de Ellen DeGeneres la Oscar 2014. O tanara impresioneaza cu talentul sau uimitor

Cu un set de creioane colorate, o tanara a reusit sa reproduca in detaliu cea mai populara fotografie de la premiile Oscar 2014, in care apar o multime de actori de seama de la Hollywood.

Desenul ei seamana izbitor cu fotografia originala, iar clipul in care isi prezinta tehnica de lucru a strans sute de mii de afisari pe Youtube in timp record. Heather Rooney este numele tinerei extrem de talentate care a reusit aceasta performanta.

)

O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste un milion de utilizatori ai retelei.

In fotografie apar Ellen DeGeneres, Angelina JolieBrad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Kevin Spacey, Channing Tatum si Jared Leto.

In timpul celei de-a 86-a editii a galei premiilor Oscar, care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles, gazda evenimentului, Ellen DeGeneres, le-a cerut mai multor vedete sa i se alature pentru un "selfie", adaugand ca isi doreste ca aceasta fotografie sa devina cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni