• PRO TV
  • Selena Gomez nu mai arata asa. Vedeta si-a vopsit parul blond si a stralucit pe covorul rosul la AMA 2017

Selena Gomez nu mai arata asa. Vedeta si-a vopsit parul blond si a stralucit pe covorul rosul la AMA 2017

Selena Gomez nu mai arata asa. Vedeta si-a vopsit parul blond si a stralucit pe covorul rosul la AMA 2017

Fanii Selenei Gomez stiu ca artista nu se numara printre vedetele care apeleaza frecvent la schimbari de look. De-a lungul timpului, cantareata si-a tuns parul si si-a ajustat stilul vestimentar, insa aceste transformari nu au fost radicale. 

Invitata la American Music Awards 2017, Selena Gomez a stralucit pe covorul rosu si a atras atentia tuturor datorita noului sau look. Artista si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond si a facut senzatie la Microsoft Theater, in Los Angeles. 

Vedeta a optat pentru o tinuta neagra din piele, cu accente argintii, semnata Coach. Outfit-ul i-a pus in evidenta picioarele lungi si tonifiate, iar suvitele blonde au completat perfect acet look indraznet. 





Dupa ce a marcat o aparitie de zile mari pe covorul rosu de AMA 2017, Selena Gomez a impresionat audienta si cu o reprezentatie de zile mari. Artista a urcat pentru prima oara pe scena, dupa transplantul de rinichi si a interpretat piesa Wolves, o colaborare cu Marshmello

Intr-un decor captivant si avand alaturi o trupa de balet exceptionala, Selena Gomez a demonstrat inca o data ca este un artist complet, care stie sa faca show. Artista a intrat complet in pielea personajului si a aparut in fata publicului cu "taieturi" in zona caputlui, genunchilor si mainilor. 



Sursa FOTO: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni