• PRO TV
  • Scandal după scandal! Marile despărțiri din showbiz în 2019

Scandal după scandal! Marile despărțiri din showbiz în 2019

Scandal după scandal! Marile despărțiri din showbiz în 2019

Ca în fiecare an, 2019 n-a fost lipsit de divorțuri sau despărțiri șocante în lumea mondenă internațională. În ordine cronologică, iată o scurtă recapitulare a celebrităților care s-au confruntat cu scurtcircuite în cadrul relațiilor sau căsniciilor.

*Irina Shayk și Bradley Cooper. Vara lui 2019 a pus „stop” uneia dintre cele mai mediatizate perechi. După patru ani împreună, fotomodelul de origine rusă și actorul american mai sunt legați doar de fiica Lea, născută în 2017.

*Khloe Kardashian și Tristan Thompson
. Anul a debutat cu un scandal cât casa pentru clanul Kardashian – Jenner. Înșelată în mai multe rânduri de iubitul baschetbalist, cea mai mică dintre surorile Kardashian a pus capăt relației cu Thompson după o aventură a acestuia cu Jordyn Woods, nimeni alta decât cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner (sora vitregă a lui Khloe).

*Lady Gaga și Demi Lovato, două despărțiri într-un an. Nonconformista cântăreață americană Lady Gaga a avut un an sentimental extrem de zbuciumat. Mai întâi a pus capăt logodnei cu Christian Carino (în februarie), după care a avut o scurtă conexiune cu inginerul de sunet Dan Horton, începută în iulie și terminată în octombrie. La fel, Demi Lovato și Henry Levy au luat-o pe drumuri separate în martie, iar americanca și-a găsit recent un alt partener, modelul Austin Wilson, cu care n-a rezistat decât o lună.

*Adele și Simon Konecki. Artista britanică și-a încheiat în aprilie mariajul de 7 ani din care a rezultat un băiețel de aceeași vârstă.

*Kendall Jenner și Ben Simmons. Chiar dacă s-a vorbit despre o iminentă logodnă, super-modeul de 24 de ani și baschetbalistul din NBA s-au „rupt” aparent definitiv. Asta pentru că în luna decembrie au apărut zvonuri privind o împăcare.

*Miley Cyrus și Liam Hemsworth. A fost o vară agitată și pentru actrița americană, care a divorțat după numai opt luni de la nuntă. Pentru a-și linge rănile, Miley a șocat intrând într-o scurtă relație cu o altă femeie, Kaitlynn Carter, la rândul ei proaspăt despărțită, de Brody Jenner.



*Pamela Anderson și Adil Rami
. Vedeta celebrului serial „Baywatch” s-a iubit timp de vreo doi ani și jumătate cu fotbalistul francez Adil Rami, în ciuda unei diferențe de vârstă apreciabile. Totul s-a năruit însă după ce Pamela n-a mai acceptat să fie înșelată, dar și agresată fizic.

*Camila Cabello și Matthew Hussey. Cu puțin timp înainte de a se cupla cu „colaboratorul” Shawn Mendes, cântăreața s-a despărțit de scriitorul pe care l-a avut alături mai mult de un an.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni