• PRO TV
  • (P) Modele de rochii de mireasă la modă în anul 2019

(P) Modele de rochii de mireasă la modă în anul 2019

(P) Modele de rochii de mireasă la modă în anul 2019

În ziua cea mare totul trebuie să fie perfect. Și va fi, deoarece ai planificat-o până în cel mai mic detaliu. De la tematică și locația unde vei experimenta emoția cunoscutului vals, până la decorațiuni, meniu și muzică... toate vor emana eleganță și vor contribui la crearea unei amintiri de neuitat.

Dacă ai lăsat însă pe ultima sută de metri alcătuirea ținutei, nu te teme. Specialiștii afirmă că procesul de selecție al rochiei de mireasă trebuie să înceapă cu cel puțin 6 luni înaintea marelui eveniment, însă odată ce știi cu adevărat ce îți dorești, poți să îi dai startul și acum.

Într-adevăr, multitudinea de modele de rochii din magazine te poate deruta. De la extravagantele rochii de mireasă ivory și până la tradiționalele rochii albe, atât timp cât sunt create din materiale de calitate și au un croi impecabil, toate pot să arate spectaculos pe tine.

De ce trebuie să ții cont atunci când cauți rochii de mireasă?

Fără a intra prea mult în detalii, este important ca în alegerea rochiei ideale să ții cont de câțiva factori:

●       Tipul siluetei tale

Cu siguranță cunoști faptul că tipul siluetei este decisiv în ceea ce privește alegerea hainelor. Unele modele de rochii de mireasă se pretează mai bine siluetei tip măr, altele celei tip căpșună, iar dacă nu te numeri printre cele ce au o siluetă tip clepsidră, este esențial să afli în ce categorie te încadrezi. Pentru a avea certitudinea unei alegeri bune, cere sfaturile specialiștilor (de regulă, a consultanților sau vânzătorilor din magazinele de rochii de mireasă).

●       Bugetul disponibil

Prețurile rochiilor de mireasă variază semnificativ de la un designer vestimentar la altul. Înainte de a porni în căutarea modelului ideal, stabilește-ți un buget aproximativ. În cazul în care rochia perfectă îl depășește cu puțin, nu lăsă factorul cost să te îndepărteze. În fond, este momentul tău special!

●       Tendințe

Moda are un rol deosebit în viețile noastre, influențând uneori decisiv alegerile pe care le facem. Marile case de modă lansează în fiecare sezon noi modele de rochii de mireasă frumoase, iar acest lucru poate părea covârșitor. Deși pe marile podiumuri defilează preponderent modele exuberante, există și rochii de mireasă vaporoase, simple și elegante, ce vor rămâne în fiecare an în topul preferințelor designerilor – ceea ce înseamnă că vei găsi, cu siguranță, o rochie care să se potrivească personalității tale și să fie în același timp și în tendințe.

Rochiile de mireasă ivory și rochiile de mireasă vaporoase – alegeri sigure ale anului 2019  

Pe catwalk-urile marilor case de modă din Milano, New York și Londra, vedetele în acest an au fost rochiile de mireasă vaporoase lucrate manual, cele cu detalii prețioase și delicatele rochii din dantelă, împodobite cu perle splendide.

În ceea ce privește modelele de rochii tradiționale, în tendințe au rămas modelele elegante tip prințesă, cele stil sirenă și clasicele rochii de mireasă ce urmează fidel liniile armonioase ale corpului.

În situația în care rochia mult visată este situată între clasic și extravagant, specialiștii îți recomandă să te îndrepți către următoarele două tipuri:

●       Rochiile de mireasă ivory

Clasicul alb, deși mereu în tendințe, poate fi pentru unele femei puțin banal. Vestea bună este că în 2019 sunt la modă rochiile de mireasă ivoire, cele în nuanțe de gri și de roz, din materiale cu texturi delicate, precum tulul, organza și dantela. Rochia de mireasă ivory cucerește prin nuanța feminină și, în același timp, sofisticată, fiind ideală pentru femeia modernă, ce dorește o apariție desăvârșită în ziua nunții.

●       Rochiile de mireasă vaporoase

Și rochiile în linii simple pot părea banale pentru o viitoare mireasă extravagantă. Însă, alegerea acesteia este facilitată cu mult grație numeroaselor modele de rochii vaporoase, ce nu doar că impresionează prin aspectul diafan, ci accentuează frumusețea formelor feminine, oferind grație și eleganță. Pentru un look exclusivist, se poate opta pentru rochii de mireasă vaporoase cu aplicații 3D, modelele păstrând aerul boem al nunților din povești.

Vera Sposa îți pune la dispoziție o selecție de rochii de mireasă de lux ce cuprinde atât modele vaporoase, cu detalii prețioase, cât și rochii clasice, de o frumusețe impecabilă. Acestea sunt prezentate pe vera-sposa.ro și pot fi probate în showroom-ul din București, unde consultanții cu vastă experiență te vor ajuta să faci cea mai bună alegere.

Toate modelele de rochii de mireasă se remarcă prin croiuri ireproșabile, accesorii prețioase, materiale de calitate premium și aspect desăvârșit, purtând semnăturile unor designeri celebri precum: Tina Valerdi, Galia Lahav, Rosa Clara, San Patrick, White One, La Sposa sau Demetrios.

Alege din numeroasele rochii de mireasă modelul ce te face cu adevărat să radiezi!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni