• PRO TV
  • Noutati in viata sentimentala si profesionala. Horoscopul zilei de 28 iunie 2012

Noutati in viata sentimentala si profesionala. Horoscopul zilei de 28 iunie 2012

Noutati in viata sentimentala si profesionala. Horoscopul zilei de 28 iunie 2012

Ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

RAC

O reusita in camin, va cumparati ceva care sa sporeasca gradul de confort sau reparati ceva, zugraviti, dupa care le faceti o tratatie celor care vin pe la voi diseara.

LEU

Apar noutati, va gasiti ceva de lucru sau intervine ceva nou in viata voastra sentimentala, e momentul marilor intalniri si revelatii.

FECIOARA

Se contureaza o suma de bani si o sa puteti acoperi o rata sau sa platiti o factura, daca nu mai multe, sa nu se adune prea multe datorii.

BALANTA

Intalnire cu cineva care o sa va fie de mare ajutor, poate va face intrarea la un director, un ministru, decanul unei facultati sa obtineti o aprobare pentru ceva.

SCORPION

O sa faceti progrese in sfera profesionala, poate vi se incredinteaza o functie de conducere, sau vi se cere sa plecati in deplasare, in strainatate, pe undeva.

SAGETATOR

Va invita cineva intr-o excursie, se poate sa plecati in weekend la distractie si se poate sa va programati si concediul impreuna cu niste prieteni.

CAPRICORN

O sa va consultati cu niste parteneri de afaceri sa evaluati impreuna sansele de a castiga de pe urma unor lucrari, care se vor derula pe parcursul unui an de zile.

VARSATOR

Va depuneti CV-ul la o firma, va prezentati la interviu sa aflati conditiile si cu ceva bun de tot o sa va alegeti ca sunt alternative.

PESTI

O sa va descoperiti o pasiune, o indeletnicire de timp liber, poate in vacanta o sa va cultivati talentul respectiv sau ii duceti pe copii la niste cursuri speciale, sa invete ceva nou.

BERBEC

Se observa succes la examene, la preocuparile care tin de comunicare, de drumuri, de afaceri si o sa plecati la studii sau ca sa vizitati niste orase, tari.

TAUR

O sa va ocupati de zugravit, reparatii, curatenie generala acasa, poate va luati cateva zile libere sa nu va doboare epuizarea, sa faceti toata munca pe-ndelete.

GEMENI

Un proiect nou, incitant si care o sa va repuna in valoare, o sa capatati un plus de notorietate, va fi un capital de imagine care o sa dureze mai bine de un an. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni