• PRO TV
  • Motivul ciudat pentru care Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Motivul ciudat pentru care Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Motivul ciudat pentru care Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Ellen Pompeo, care a intrat în al 16-lea sezon cu serialul „Anatomia lui Grey”, a rupt orice legătură cu Patrick Dempsey (dr. Derek Shepherd) în 2015, când acesta a părăsit serialul.

Actrița a dat cărțile pe față în cadrul unui interviu acordat emisiunii Red Table Talk, moderată și găzduită de Jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith. Ellen Pompeo a explicat că nu are niciun fel de resentimete în ceea ce-l privește pe Dempsey, chiar dacă acesta a renunțat să mai facă parte din distribuția serialului încă din 2015. 

Pompeo a dezvăluit că din acel moment nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey, iubitul ei din film, și a oferit și o explicație.

„E un actor minunat și am făcut împreună cel mai bun show de televiziune. Acela e un om talentat și a fost acolo pentru 11 ani extraordinari. Nu am mai vorbit, dar el va ocupa mereu un loc special în inima mea. E obișnuit pentru cei care ies dintr-un proiect să vrea se regăsească, să afle cine sunt fără acel show, pentru că un astfel de proiect îți ia atât de mult din viața privată”, a spus Ellen Pompeo în emisiunea lui Jada Pinkett Smith.

Din 2015 și până azi, Patrick Dempsey nu a stat degeaba, ci a avut apariții în filme artistice și seriale. Printre ele se numără comedia romantică Bridget Jones’s Baby (2016), scurtmetrajul Red Nose Day Actually (2017) și seriarul The Truth about the Harry Quebert Affair (2018).

Ellen Pompeo va spune adio seriei Anatomia lui Grey începând din 2020, sezonul 16 al filmului fiind, cel mai probabil, ultimul. 

„Nu știu dacă sunt pregătită acum să fac vreun anunț formal legat de viitorul meu în acest show, dar simt cu adevărat că am cam spus toate poveștile care le puteam spune. Sunt foarte încântată să fac niște lucruri noi, e timpul să le mai combin. Sunt încântată de cariera mea de producător și cu siguranță îmi doresc o schimbare”, spunea Ellen Pompeo într-un alt interviu.

Contractul actriței cu postul care difuzează serialul expiră în 2020, iar până acum Ellen nu a dat semne că dorește prelungirea lui. Iar „Anatomia lui Grey” fără Ellen Pompeo n-ar avea niciun farmec, spun specialiștii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni