• PRO TV
  • Mel B a dezvăluit de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de aspirine în 2014

Mel B a dezvăluit de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de aspirine în 2014

Mel B a dezvăluit de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de aspirine în 2014

Mulți credeau că avea o viață perfectă, însă realitatea era complet alta. Mel B a povestit recent de ce a încercat să se sinucidă în 2014.

Melanie Brown (43 de ani) dă totul pe față. Componenta trupei Spice Girls, formație care s-a reunit după zece ani, a povestit jurnaliștilor de la The Sun că în 2014 a încercat să-și ia viața cu pastile din cauza soțului ei de atunci, producătorul de film Stephen Belafonte. Solista a mărturisit că a înghițit 200 de aspirine, în încercarea de a scăpa de abuzul fizic și emoțional la care era supusă de partenerul ei. Mărturiile se regăsesc în cartea autobiografică a lui Mel B, Brutally Honest, care va fi lansată oficial la sfârștiul acestei luni.

Mel B și Stephen Belafonte pe vremea când erau în relații bune


„Mă simțeam urâtă și detestată de omul care odată mi-a promis să mă iubească și să mă protejeze, soțul și managerul meu Stephen. Un om care după zece ani de mariaj avea o librărie completă de casete cu noi făcând sex, care ar fi putut – așa cum amândoi știam – să-mi ruineze cariera și să-mi distrugă familia”, a declarat Mel B pentru The Sun.

Cântăreața a mai spus că și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o imediat ce a înghițit ultima pastilă și că primul gând a fost să ajungă cât mai repede la spital. Își amintește că s-a prăbușit la podea inconștientă și că a fost transportată la spital, unde și-a pierdut cunoștința din nou. 

În încercarea disperată de a ieși din casă, Mel B a încercat să spargă o ușă cu umărul, dar nu a făcut decât să se rănească la nivelul feței și umerilor. Vânătăile, spune cântăreața, erau vizibile la trei zile de la incident și le-au văzut milioane de britanici care se uitau la show-ul de talente la care participa în calitate de jurat.

Mel a dezvăluit că cel mai greu moment a fost când s-a trezit din intoxicația cu medicamente și a dat piept cu furia fiicei ei, Phoenix Chi, azi în vârstă de 19 ani. „Dintre toate amintirile din acele ore, aceasta încă mă mai macină. Este cel mai trist moment al vieții mele”, spune Mel B într-un fragment din carte pus la dispoziția celor de la The Sun.

După divorț s-a internat într-o clinică medicală

În martie 2017, Mel B a cerut divorțul, acuzându-și soțul de abuz fizic și emoțional. Procesul s-a finalizat abia în august 2018, iar în urma lui, Mel B a fost obligată să plătească 350.000 de dolari cheltuieli de judecată și 5.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru fiica lor Madison. În cererea de divorț, Mel B a cerut ordin de restricție împotriva lui Belfonte, respins de instanță. Totuși, cei doi au ajuns la un consens să păstreze o distanță de 180 de metri unul de celălalt. 

Mel B l-a acuzat pe Belafonte de infidelitate. Acesta ar fi înșelat-o cu bona fiicei lor. 

După divorț, componenta trupei Spice Girls s-a internat într-o clinică specializată în tratarea tulburărilor de stres post-traumatic. Mel B a acuzat astfel de tulburări din cauza presiunii divorțului și în urma morții tatălui ei.

Mel B, împreună cu Giselle Belafonte (fiica fostului ei soț - stânga) și fiicele ei - Madison și Angel Iris


Are trei copii cu trei bărbați

În septembrie 1998, Mel B s-a căsătorit cu dansatorul olandez Jimmy Gulzar. Mariajul lor a durat până în 2000, însă au reușit să facă un copil împreună. Fiica lor, Phoenix Chi, s-a născut în februarie 1999. Mel a câștigat custodia fiicei lor, dar a cedat 2,8 milioane de dolari din averea ei bărbatului de care s-a despărțit.

În anul 2006 începe o relație amoroasă cu actorul Eddie Murphy, în urma căreia Mel B dă naștere unei fete care va primi numele Angel Iris. Comediantul nu o recunoaște pe Angel drept fiica lui și o reneagă, însă Mel B îl convinge să facă un test ADN, care dovedește că fata are sângele lui. În urma unei decizii a instanței, Murphy este de acord să-i plătească lui Mel B suma de 7 milioane de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my 3 baby girls jumping fir the moon hahaha #birthdayparty at @heidiklum pad yippeee

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

În septembrie 2011, în timpul mariajului cu Stephen Belfonte, solista dă naștere celui de-al treilea copil al său, tot fată, pe nume Madison.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni