• PRO TV
  • Cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210

Cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210

Cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210

Moartea fulgerătoare a lui Luke Perry i-a adus din nou împreună pe actorii din Beverly Hills, 90210. Foștii colegi deplâng dispariția prematură a acestuia, în anul în care celebra serie va avea parte de o continuare.

Actorii din Beverly Hills, 90210 s-au reunit pentru a continua celebra serie a anilor ‘90, însă din distribuție nu va face parte Luke Perry, decedat în urma unui accident vascular cerebral. Scene celebre din serialul original vor fi introduse în noua serie, conform dezvăluirilor făcute de Tori Spelling (Donna Martin). Foștii tineri rebeli din serialul original își vor juca rolurile consacrate, la 20 de ani de la ultima lor apariție. 

Timpul a trecut peste fiecare dintre ei. Iată cum arată și ce fac azi starurile din Beverly Hills, 90210!

Jennie Garth (Kelly Taylor) s-a măritat a doua oară în 2001, la un an după ce serialul s-a terminat. Împreună cu soțul ei, actorul Peter Facinelli, a făcut trei fete – Luca Bella, Lola Ray și Fiona Eve. În 2012, Jennie a cerut divorțul, care s-a finalizat în 2013. 

Un an mai târziu, Jennie a anunțat că a început proiectul The Jennie Garth Project, un show de televiziune de zece episoade. În toamna aceluiași an, actrița a început să se întâlnească cu actorul David Abrams, pe care l-a cunoscut la o întâlnire pe nevăzute. S-au căsătorit în iulie 2015, dar s-au despărțit doi ani mai târziu. 

În vârstă de 46 de ani, Kelly Taylor din Beverly Hills, 90210 este o femeie singură.

Tori Spelling (Donna Martin) a devenit mamă pentru a cincea oară în martie 2017, însă ea și soțul ei – Dean McDermott – se gândesc la al șaselea. Donna din Beverly Hills nu a dus-o prea bine după ce serialul nu a mai apărut la televizor, ea moștenind o sumă infimă din averea de 500 de milioane de dolari a tatălui ei, celebrul producător de film Aaron Spelling.

Executorul testamentar al regretatului cineast a fost soția acestuia, care nu avea o relație prea bună cu fiica lui. Tori Spelling a moștenit doar 800.000 de dolari, În schimb, fiul cel mare al actriței, Liam, a fost trecut pe lista rudelor „dezirabile” și a primit o moștenire de zece milioane de dolari.

Tori Spelling, azi în vârstă de 45 de ani, a fost cea care a anunțat refacerea echipei din 90210 pentru continuarea seriei de succes din anii ’90. 

 

Jason Priestley (Brandon Walsh) are 49 de ani, iar ultimii trei și-i i-a petrecut jucând rolul principal în alte două seriale – Risig Expectations și Private Eyes. Jason e căsătorit din 2005 și Naomi Lowde, make-up artist, cu care are doi copii. După ce s-a pus capăt poveștii din Beverly Hills, 90210, Jason a văzut moartea cu ochii de două ori. Prima dată, în 2002, a intrat cu mașina de curse într-un zid de pe autostradă, iar a doua oară, în 2015, a căzut de pe cal în timpul filmărilor pentru filmul The Code.

Shannen Doherty (Brenda Walsh) are 47 de ani și a rămas cu reputația de „fata cea rea a anilor ’90”. De-a lungul timpului, a fost la cuțite cu Jenny Garth (Kelly Taylor), dar și cu alte actrițe alături de care a jucat. Producătorul executiv al serialului, Darren Star, a reunoscut că Shanne era fooarte dificilă pe platoul de filmare, adesea acuzând-o că e insensibilă și indiferentă.

În 2015, Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân, boală care se extinsese și la ganglionii limfatici. În 2016 a urmat un tratament dur pentru a evita extirparea unui sân. Cui toate acestea, actrița nu a scăpat de mastectomie, care a avut loc în mai 2016. Un an mai târziu, Shannen a anunțat că boala ei este în remisie. Acum, Shannen se poate declara vindecată. La 47 de ani are, însă, un alt mare vis neîmplinit.

După Bverly Hills, 90210, Ian Ziering (Steve Sanders) a avut o activitate prolifică în filme de televiziune, show-uri TV și... dansul la bară. Da, în 2013 s-a alăurat celebrului grup Chippendales pentru a susține show-uri de dans la bară vreme de o lună. Fostele colege de platou Jennie Garth și Shannen Doherty l-au și văzut la lucru, pe ringul de dans. „Judecând după reacția lor, știu că s-au simțit bine”, a spus Ian într-un interviu pentru revista People.

După mariajul ratat din 1997, cu modelul Playboy Nikki Schieler, Ian Ziering s-a recăsătorit în 2010 cu Erin Lidwig. Cei doi au împreună două fete: Mia Loren și Penna Mae.

 

Brian Austin Green (David Silver) a fost curtat intens de colegele din serial. Actorul a avut o relație cu actrița Tiffani Thiessen (Valerie Malone), alături de care a jucat în Beverly Hills, 90210. Însă, s-a apropiat mai mult de Vanessa Marcil (Gina Kincaid), căreia i-a făcut un copil.

În 2006 s-a logodit cu actrița Megan Fox, alături de care a început o relație cu multe despărțiri, divorțuri, împăcări și recăsătoriri. Au împreună trei băieți: Noah Shannon, Bodhi Ransom și Journey River Green. Al patrulea său fiu, Kassius, rezultat din relația cu fosta colegă de platou, a fost cavaler de onoare la nunta lui cu Megan Fox.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni