• PRO TV
  • Cum arată acum gemenele lui Julio Iglesias. Și-au făcut debutul la Gala MET 2019

Cum arată acum gemenele lui Julio Iglesias. Și-au făcut debutul la Gala MET 2019

Cum arată acum gemenele lui Julio Iglesias. Și-au făcut debutul la Gala MET 2019

Victoria și Cristina Iglesias, fiicele gemene ale cântărețului spaniol Julio Iglesias și ale Miranda Riijnsburger, au împlinit de curând 18 ani. 

Victoria și Cristina Iglesias, surorile mai mici ale artistului pop Enrique Iglesias, au debutat recent în lumea modei, apărând pe covorul roșu la unul dintre cele mai exclusiviste evenimente din industria fashion, MET Gala 2019, organizată la New York, de Anna Wintour. 

Citește și: Enrique Iglesias, interviu in exclusivitate la "Vorbeste lumea"

Cele două surori au pășit, pe covorul roșu, alături de vedete consacrate, supermodele și staruri de la Hollywood, precum Jennifer Lopez, Lady Gaga și Kim Kardashian. Pentru acest eveniment, Victoria și Cristina au optat pentru rochii Oscar de la Renta, cu pene, în roz și bleu, și curele metalice care le-a subliniat talia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

Siluetele lor de invidiat sunt datorate unei diete sănătoase și a practicării a numeroase sporturi, inclusiv jogging, călărie, tenis, dar și moștenirii genetice de excepție, mama lor având o carieră de model de succes.

Victoria și Cristina - care vorbesc la perfecție limbile engleză, spaniolă și olandeză - au crescut sub lumina reflectoarelor. Ziua lor de naștere, pe 1 mai 2001, la clinica Monte Sinai din Miami, a fost un eveniment media internațional, acestea apărând la mai puțin de un an pe coperta revistei ¡HOLA! Gemenele s-au întors 16 ani mai târziu pe coperta aceleiași publicații, într-un pictorial semnat de prestigiosul fotograf francez Patrick Demarchelier.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

Vezi și: Julio Iglesias JR., pe urmele tatalui 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni