• PRO TV
  • Cezar Ouatu, numarul 1 pe YouTube. Are cel mai vizionat clip de la Eurovision 2013

Cezar Ouatu, numarul 1 pe YouTube. Are cel mai vizionat clip de la Eurovision 2013

Cezar Ouatu, numarul 1 pe YouTube. Are cel mai vizionat clip de la Eurovision 2013

A iesit doar pe locul 13 anul acesta la Eurovision, dar se poate mandri ca are cel mai vizionat videoclip de pe Youtube din cadrul aceluiasi concurs.

Clipul cu prestatia din finala a lui Cezar Ouatu, incarcat pe canalul oficial de YOUTUBE al concursului EUROVISION are acum aproape 1.500.000 de vizualizari, cu jumatate de milion mai mult decat clipul cu prestatia castigatoarei Emmelie de Forest.

""Ecourile internationale sunt foarte bune! Suntem numarul 1 si am castigat deja prin voce, originalitate si carisma! Sunt fericit!", s-a bucurat artistul pe pagina sa de Facebook.


 

Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur), a obtinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio tara punctajul maxim de 12 puncte, in timp ce cate 10 puncte au fost acordate reprezentantului Romaniei de catre Republica Moldova si Grecia.


Desi s-a clasat abia pe locul 13, Cezar Ouatu a fost un concurent de temut la Eurovision. Rezultatele publicate de RAI conform site-ului www.eurofestival.ws arata cifre diferite de cele anuntate de prezentatoarea Federica Gentile in timpul finalei de sambata seara. 

Potrivit RAI, Romania a fost preferata publicului italian cu 23.20% din voturi urmata de Moldova (13.79%), Ucraina (13.23%) si Grecia (11.94%). 

Se pare insa ca juriul "a anulat avantajul" urias pe care publicul italian i l-a dat lui Cezar Ouatu. Punctele acordate de fiecare tara concurentilor in finala Eurovision reprezinta un cumul intre televoting (votul publicului) si notele oferite de un juriu. Citeste mai multe despre acest subiect pe stirileprotv.ro.


Asculta si cum suna primul single pop opera al lui Cezar Ouatu, lansat in 2012, "Cinema Paradiso":

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni