• PRO TV
  • Celebritatile isi dau cu parerea despre stiinta si sanatate. Iata ce prostii au promovat in 2011: 

Celebritatile isi dau cu parerea despre stiinta si sanatate. Iata ce prostii au promovat in 2011: 

Celebritatile isi dau cu parerea despre stiinta si sanatate. <span style="color:#f00;">Iata ce prostii au promovat in 2011: </span>

Ca orice om, vedetele au si ele tot felul de pareri. Si, desi nu au niciun fel de competente in stiinta sau medicina, fanii tind sa le asculte sfaturile orbeste. Ceea ce provoaca mici dezastre, pe alocuri.

Iata cele mai dubioase sfaturi date de vedete in 2011, conform time.com:

1. Snooki (e vedeta in SUA dupa ce a jucat in "Jersey Shore") a declarat ca uraste sa mearga la plaja. “Nu-mi plac rechinii, si-n apa e peste tot sperma de la balene. De-aia e atat de sarata apa oceanului”. Poftim?!?


2. Loubutin a pretins in 2011 ca purtarea pantofilor cu toc este o adevarata aventura erotica pentru femei, deoarece in stiletto piciorul femeii sta intr-o pozitie similara celei din timpul orgasmului. Oricine s-a incaltat vreodata cu pantofi cu toc va gasi aceasta afirmatie cel putin dubioasa.


3. Suzi Quatro, o cantareata americana, a spus in Dailymail anul trecut ca “toate bolile pornesc din colon” si ca o clisma pe zi tine doctorul departe. Ce nu stia ea este ca irigarea colonului are si contraindicatii serioase si numeroase efecte adverse,  si ca nu se face acasa, in fiecare zi, ci la spital, doar atunci cand un medic o recomanda.


4. Gwyneth Paltrow a recomandat din tot sufletul ei curele de detoxifiere: pentru ca au rezultate spectaculoase, ajuta la slabit si te ajuta sa gandesti mai limpede. Doctorii spun, insa, ca programele de detoxifiere sunt inutile, in general, si pot fi ocazional periculoase.


5. Michele Bachmann, candidat la presedintie, a pretins ca vaccinul contra HPV e de vina pentru ca o fetita din Florida a devenit “retardata mintal”. Acuzatia nu a fost dovedita, dar simpla opinie a lui Bachmann a convins multe familii din SUA  sa le fie teama de vaccinul impotriva cancerului cervical. “Nu exista nicio legatura intre vaccinul HPV si retardul mental sau alte boli, dar cancerul cervical ucide – si asta nu se poate pune la indoiala”, spun oncologii.


6. Simon Cowell a dezvaluit in 2011 secretul look-ului sau tanar: un cocktail intravenos de vitamina C, B12 si magneziu. “E un sentiment foarte cald, simti toate vitaminele cum circula prin tine, e linistitor”, a spus el. Nutritionistii sunt de alta parere: oamenii ar trebui sa-si ia aportul zilnic de vitamine din fructe si legume, nu prin injectii in vena.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni