• PRO TV
  • Balantele scapa de griji financiare. Horoscopul zilei de 17 iulie 2012

Balantele scapa de griji financiare. Horoscopul zilei de 17 iulie 2012

Balantele scapa de griji financiare. Horoscopul zilei de 17 iulie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

 

RAC

Se pot incurca itele unei afaceri, dar pana la sfarsitul zilei sa le descurcati, sa nu bateti pasul pe loc tocmai acum cand aveti sanse sa va relansati, sa va reinventati.

LEU

Dati dovada de inspiratie, aveti si o energie debordanta si veti da gata o sumedenie de lucruri pe care nu le-ati putut rezolva in ultima vreme.

FECIOARA

Puteti interveni cu mai multa convingere la sefi sa va semneze o cerere, sa va dea un accept, sa luati un salariu, doua, in avans ori banii de concediu.

BALANTA

O sa luati bani, vi se aproba un imprumut, recuperati niste bani imprumutati cuiva, se intampla ceva in sfera bugetara, de natura sa va scuteasca de griji financiare.

SCORPION

Ati putea legaliza un act, o situatie si sa avansati cu un proiect, sa dati si de un sponsor generos, sa va sprijine si de diverse persoane care o fac de drag si nu din obligatie.

SAGETATOR

Va bantuie ganduri de casatorie sau sa va mutati impreuna cu fiinta iubita, sa va cumparati intai casa, ori poate a sosit momentul s-o schimbati.

CAPRICORN

Se poate incheia cu bine o negociere, sa semnati un contract de angajare sau de vanzare-cumparare, sa puneti capat unei tevaturi care parea ca nu se mai termina.

VARSATOR

O sa treceti in revista oferta de joburi, va duceti pe la interviuri, dar e posibil si sa aveti mult de lucru, azi cel putin, la actualul serviciu.

PESTI

Va interesati de unde ati putea lua cu imprumut niste bani si sa va duceti in concediu sau sa-i trimiteti pe copiii intr-o tabara sau la bunici.

BERBEC

Reapare o situatie mai veche din sfera profesionala si trebuie sa aveti o atitudine mai ferma daca e sa luati o decizie referitoare la semnarea unui contract.

TAUR

Se contureaza un nou proiect la orizont si ar putea fi unul de anvergura, daca aveti curajul sa va implicati in ceva laborios, dar pe bani multi.

GEMENI

Poate va razganditi in privinta unei colaborari si o sa va luati un alt angajament ca s-aveti totusi, niste bani in plus sa va puteti plati ratele. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni