• PRO TV
  • Alex Dima spune de ce nu vine iepurasul de Paste la fetita lui, Sara: "Nu vreau sa confundam lucrurile"

Alex Dima spune de ce nu vine iepurasul de Paste la fetita lui, Sara: "Nu vreau sa confundam lucrurile"

Alex Dima spune de ce nu vine iepurasul de Paste la fetita lui, Sara: "Nu vreau sa confundam lucrurile"

Anul acesta, peste 10.000 de credinciosi sunt asteptaţi sa sarbatoreasca Invierea Domnului la Manastirea Curtea de Arges si tot aici se va afla si corespondentul Stirilor ProTV Alex Dima, cel care le va spune telespectatorilor ProTV "Hristos a inviat!" pentru al patrulea an consecutiv.

"Am bucuria sa le dau vestea ca Hristos a inviat! celor care, din diverse motive, de ei si de Dumnezeu stiute, nu reusesc sa fie in noaptea aceea la biserica", a marturisit Alex Dima, cel care-i indeamna pe romani sa fie mai intorsi catre ei insisi in aceasta perioada.  

Cum vei petrece Pastele (dincolo de transmisiunea pentru Pro TV)? 

Eu voi ramane la slujba pana dimineata. Apoi ma intalnesc cu familia, ciocnim oua, mancam cozonac si, ca in fiecare an, stau de vorba cu neamurile. 

Fetita ta crede in iepurasul de Paste? 

Am fost cu Sara intr-un magazin acum cateva zile si-a pus ochii pe o papusa. I-am spus ca daca e cuminte o sa i-o aduca iepuraşul de Paşte. Si ea mi-a zis: „nu vreau sa mi-o aduca niciun iepuraş, vreau sa mi-o aduci tu!”

Acum, vorbind serios, taman asta incerc sa-i spun, ca de Paste nu vorbim despre iepuras, ci despre Dumnezeu, despre un moment special in an, despre rugaciune, la care adaugam cozonac si tot felul de bunatati si, daca e posibil, isi face aparitia si iepurasul. Dar as vrea sa nu confundam lucrurile. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni