• PRO TV
  • 2020 Misiune națională: România la Euro! E timpul pentru o nouă istorie!

2020 Misiune națională: România la Euro! E timpul pentru o nouă istorie!

2020 Misiune națională: România la Euro! E timpul pentru o nouă istorie!

Sâmbătă, de la ora 19:00, Suedia - România, în direct la PRO TV

După 25 de ani, România vrea să își ia revanșa în fața Suediei, coșmarul Generației de Aur de la Mondialul din 94, când nordicii au eliminat naționala la penalty-uri în sferturile de finală, iar Hagi și Popescu au ratat o semifinală istorica cu Brazilia. 

Cu o nouă generație și un nou spirit la natională, Cosmin Contra are ca obiectiv calificarea la EURO 2020, mai ales că acest Campionat European va fi unul istoric: se va desfășura în 12 tari, printre care și România, iar capitala este gazda acestui mare eveniment, urmând ca pe Arena Națională să se desfășoare patru partide. 

„Cel mai mare vis al meu a fost să mă așez pe banca naționalei ca antrenor la un turneu final. Dacă va fi și în fața propriilor suporteri, va fi un vis cu atât mai frumos.”, a declarat selecționerul României, Cosmin Contra.

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00 la PRO TV, naționala României se va duela cu Suedia. Tricolorii vor începe calificările în Suedia și le vor încheia în luna noiembrie, în Spania. România a fost repartizată într-o grupă alături de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe și Malta în preliminariile EURO 2020. La turneul final se vor califica doar primele două echipe  din grupă, iar toate meciurile Romaniei vor putea fi urmărite la PRO TV!

Imediat dupa meci, toate reacțiile sunt în direct la PRO TV! Cosmin Contra și eroii generației spun TOT, live, la câteva minute după finalul jocului! 

Toată România vede România, în direct la PRO TV sâmbătă, 23 martie, de la 19:00, Suedia – România!

Bucurați-vă de fotbal!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni